Staresso mini PRO | SP-200M (musta)

72,90 €
Veroton: 58,79 €
Varastossa
toimitus päällä 19.7. (Toimitusvaihtoehdot)

72,90 €
Veroton: 58,79 €
-
+
Staresso
Kokonaisarvostelu: 4.7 (94%)

9 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Staresso

Viimeisin - parannettu versio (2022) , tämä päivitys sisältää:

  • kahvinkeittimen ruostumaton teräsrakenne - sisäkammio ja kierteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää merkittävästi kahvinkeittimen käyttöikää ja lisää sen kestävyyttä,
  • parannettu kori Nespresso kapselille - kapseleita ei enää tarvitse lävistää ennen käyttöä,
  • päivitetty suutin - parantaa kahvin uuttoa.

Kannettava kahvinkeitin Staresso valmistaa erinomaisen espresson ilman sähkön tarvetta. Yksinkertaisella pumpulla se saavuttaa 15-20 baarin paineen verrattuna perinteiseen espressokeittimeen. Staresso voi käyttää jauhettua kahvia tai Nespresso -kapseleita. Soveltuu kokonsa ansiosta kuljetukseen, mutta myös staattiseksi kahvinkeittimeksi regular kahvinkeittimen tilalle kotona, töissä tai viikonloppuna.

Uusi, taitettava versio suositusta kannettavasta Staresso-kahvinkeittimestä Staresso mini . Samat parametrit ja samankaltainen rakenne kompaktemmassa versiossa . Sisältää kannettavan vetoketjullisen kotelon ja pienen pyyhkeen, jossa on Staresso-logo.

Mitat : 7 x 15 cm, paino : 400 g, vesisäiliö : 80 ml, kahvin annostelijan enimmäistilavuus : 10 g, maksimipaine : 15 - 20 bar. Kahvi : jauhettu kahvi, Nespresso kapselia.

Kahvinkeittimen Staresso edut

  • täydellinen espresso tien päällä ilman sähköä, jopa 18 baarin paineella
  • kompaktit mitat - 7x20 cm ja keveys - vain 460 g
  • uusin parannettu versio , jossa on parannettu rakenne , joka pidentää käyttöikää

Irrotettua mäntää voidaan käyttää vaahdotetun maidon valmistamiseen suoraan lisättyyn kuppiin (katso video). Valmista herkullinen cappuccino ilman lisätarvikkeita. Voit valita pumppauksen voimakkuuden, joten työpaine on käsissäsi. Tätä kahvinkeitintä voidaan käyttää myös teen valmistamiseen. Kahvinkeitin Staresso on valmistettu kestävästä muovista, luonnollisesti BPA - vapaa , p ortasuodatin on ruostumatonta terästä ja c -kahvikuppi toimii myös mittakuppina.


Tämä kahvinkeitin voitti 1. palkinnon tuotesuunnittelusta ja innovaatiosta kansainvälisessä kilpailussa - Red Dot Award -kilpailussa .

Jos etsit pientä kannettavaa kahvinkeitintä , suosittelemme Wacaco Nanopressoa (336g) tai Wacaco-minipressoa (360g)

Pakattu laatikkoon, mukana englanninkielinen käyttöohje.

Tästä voi olla hyötyä:

Staresso Discovery D-6 -kahvimylly

Jos haluat nauttia todella tuoreesta ja maukkaasta kahvista, suosittelemme jauhamaan kahvin juuri ennen sen valmistamista. Se sopii täydellisesti sarjaasi Staresso. Voit ostaa hiomakoneen täältä.

Rock2More maidonvaahdotin

Staresso-kahvinkeittimillä voit vaahdottaa maitoa suoraan männällä, mutta maidonvaahdottimella Rock2More voit tehdä pehmeämmän maitovaahdon ja se soveltuu myös muiden juomien valmistukseen. Osta vaahdotin täältä.

Staresso Mini set:


Kirjoita arvostelu

Arvostelu