Uutiskirje - henkilötietojen suoja

Tilaamalla uutiskirjeen sivuston vierailija hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen vastaanottamisesta ja käsittelystä vastaava yritys on NajTrade sro, Húskova 31, 040 23 Košice. Tunnistenumero 50590502. Puhelin +421 944 750 100, sähköposti: info@ekokapsule.sk .

Lähettäjän tulee henkilötietojen käsittelyssä noudattaa lakia nro. 18/2018 henkilötietojen suojasta ja käsittelee vain uutiskirjeen lähettämiseen tarvittavia henkilötietoja.

Lähettäjä käsittelee vierailijan tavallisia henkilötietoja. Vierailijan henkilötiedot säilytetään lähettäjän tietojärjestelmässä, kunnes kävijä peruuttaa uutiskirjeen.

Mikäli kävijä on eri mieltä tietojensa käsittelystä markkinointitarkoituksiin, hän voi milloin tahansa ilmaista eri mieltään lähettämällä viestin lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, jossa pyydetään peruuttamaan uutiskirjeen tilaus tai klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Markkinointitarkoituksiin käytettyjä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä luovuteta.

Vierailijalla on oikeus ja mahdollisuus päivittää henkilötietoja esimerkiksi sähköpostitse.

Vierailijalla on oikeus saada lähettäjältä vahvistus siitä, mitä vierailijatietoja lähettäjän tietojärjestelmässä käsitellään. Vierailijalla on oikeus saada pääsy tällaisiin tietoihin sekä käsittelyn tarkoitukseen, mitä tietoja käsitellään, kenelle henkilötietoja luovutetaan, kuinka kauan henkilötietoja säilytetään, onko olemassa automaattista yksittäisen päätöksentekoa mukaan lukien profilointi.

Edellä mainittujen henkilötietojen ensimmäinen luovutus vierailijalle on maksutonta. Vierailijan pyytämien henkilötietojen toistuvasta antamisesta veloitetaan 5 € käsittelymaksu.

Vierailija voi pyytää lähettäjää korjaamaan tai täydentämään puutteelliset henkilötietonsa. Vierailija voi pyytää tietojensa poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista. Vierailija voi myös vastustaa henkilötietojensa käsittelyä.

Vierailijalla on oikeus pyytää lähettäjää rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä, jos vierailija vastustaa henkilötietojensa oikeellisuutta sinä aikana, jolloin lähettäjä voi tarkistaa henkilötietojensa oikeellisuuden.

Vierailijalla on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut lähettäjälle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Vierailijalla on oikeus siirtää nämä henkilötiedot toiselle palveluntarjoajalle, mikäli se on teknisesti mahdollista.

Jos kävijä epäilee, että hänen henkilötietojaan käsitellään laittomasti, hän voi hakea henkilötietosuojavirastolta henkilötietosuojamenettelyn aloittamista.