Hiomakoneen valinta 1Zpresso + usein kysytyt kysymykset

1Zpresso on tunnettu käsimyllyjen valmistaja, jolla on monen vuoden kokemus. Asiakaspalautteen perusteella esitellään uusia malleja ja niitä kehitetään jatkuvasti.

Tämän oppaan tarkoituksena on tarjota yksinkertainen yleiskuva eri malleista ja auttaa sinua valitsemaan ihanteellisen myllyn tiettyä kahvinvalmistusmenetelmää varten.

Manuaalisia kahvimyllyjä 1Zpresso on saatavana kolmen tyyppisellä säätömekanismilla:

 • sisäinen säätö - Q2 S ja J,
 • yläsäätö - JX-Pro S ja JE-Plus
 • uusin muotoilu ulkoisella säädöllä - X-Pro S, X-Ultra, J-Ultra, K-Ultra, ZP6 Special.

Hiomakoneet 1Zpresso valmistustavan mukaan

Kaada päälle

 • Q2 S - on kevyin ja kompaktin hiomakone kaikista. Sen koko ja pieni paino (425 g) tekevät siitä ihanteellisen matkustamiseen. Erinomainen retkeilyyn. Sen koko erottaa sen muista 1Zpresso malleista.

 • J - Q2:een verrattuna siinä on suuremmat hiomakivet ja laaja valikoima hionta hienousasetuksia, mikä parantaa jauhatustehokkuutta. Sen sisätila on Classic.

 • ZP6 Special - paras mylly Pour-over kahville. Suunnittelu suurilla hiomakivillä varmistaa tasaisen jauhamisen ja minimaalisen pienhiukkasten määrän. Ulkoinen säätörakenne mahdollistaa jauhatuspaksuuden nopean säätämisen.

Espresso kahvia

 • J-Max - J-sarjan hiomakone keskittyy jauhamisen tarkkuuteen ja tasaisuuteen. J-Max-mallissa on titaanipinnoitetut hiomakivet. Ulkoinen säätö kellotaululla ja magneettisäiliöllä.

 • J-Ultra – uusin malli 1Zpresso-sarjassa, jossa on titaanipinnoitetut hiomakivet ja ulkoinen jätesäiliö. Ulkoinen hiontapaksuuden säätö laajalla asetuksella (100 napsautusta/10 askelta, 10 napsautusta askelta kohti, 8 mikronia per napsautus).

Yleiskäyttöiset hiomakoneet

 • X-Pro S - pienempien hiomakivien ansiosta se vaatii vähemmän voimaa hiomiseen. Se on monipuolinen hiomakone, jossa on huippuasetus (12,5 mikronia per napsautus) ja magneettinen keräin.

 • X-Ultra - Tämä minimalistinen muotoilu, jolla on samat ominaisuudet kuin X-Pro-mallissa, on saatavilla useissa versioissa. Säilyttäen kompaktit mitat ja kätevän ulkoisen karkeuden säädön.

 • K-Ultra - K-Ultra:ssa on uusi ulkoinen karkeuden säätö 100 napsautuksella kierrosta kohden ja 20 mikronia per napsautus. Uusi muotoilu suurilla jauhatuskivillä on tarkoitettu kaikkiin kahvin valmistusmenetelmiin. Magneeteilla varustetun astian kapasiteetti on 35-40g.

1Zpresso hiomakoneen vertailu

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko jotain mitä pitäisi tehdä ennen ensimmäistä käyttöä?

Hiomakone on käyttövalmis heti laatikosta otettuna. Aseta vain jauhatuspaksuus ja voit aloittaa jauhamisen.

Kuinka asettaa hiontapaksuus?

Löydät lisätietoja artikkelista 1Zpresso.coffee-verkkosivustolla.

Kuinka puhdistaa hiomakone?

Puhdistukseen suosittelemme käyttämään harjaa tai ilmapalloa (sisältyy K-max malliin), joita voi ostaa lisävarusteena verkkokaupastamme. Älä koskaan puhdista hiomakonetta vedellä.

Kuinka poistaa kahviöljyt jauhatusmekanismista?

Jauha kaurahiutaleet tai erikoispuhdistusrakeita, esim. Urnex-merkki.

Mikä on hiomakivien käyttöikä?

Noin 100-200 kg kahvipapuja. Vaihtohiomakiviä voi ostaa lisävarusteena .

Minkä takuun annat 1Zpresso hiomakoneelle?

Normaali, eurooppalainen 24 kuukauden takuu.

Lisää videoita ja ohjeita löytyy suoraan 1Z presso-verkkosivustolta .

Artikkelissa mainitut tuotteet

1Zpresso Q2 S - kahvimylly

Loppu varastosta

139,90 €

1Zpresso JX PRO S - kahvimylly

Ei ole enää käytettävissä

184,90 €

1Zpresso X PRO S - kahvimylly

Loppu varastosta

184,90 €