Lämpömittarit

Veden lämpötila on erittäin tärkeä kahvia keitettäessä. Lämpömittaria voidaan käyttää monissa menetelmissä – kuten espresson, pour-over-kahvin, suodatinkahvin, Aeropressin ja French Pressin valmistuksessa. Oikea veden lämpötila (yleensä 90–96 °C) auttaa erottamaan kaikki kahvin maut.

Myös lämpömittarista on hyötyä maitovaahdon valmistuksessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi maito tulisi vaahdottaa 55–65 °C:n lämpötilaan. Tässä lämpötilassa maidolla on paras makeus, kermaisuus ja koostumus.

Lämpömittarit

Tällä kategorialla ei ole tuotteita.

Asiakkaidemme arvostelut
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Valtuutettu myyjä
Wacaco, Cafelat, Flair ja paljon muuta
Erikoisjälleenmyyjä
tuki ennen ja jälkeen oston
EU:n toimitus
toimitus kaikkiin EU-maihin
Tavarat EU:n varastossa
lähetämme omasta varastostamme
Ilmainen toimitus EU:hun
yli 150€ tilauksiin