Staresso Mirage PLUS 2023 | SP-300 PRO

98,90 €
Veroton: 79,76 €
Varastossa
toimitus päällä 24.7. (Toimitusvaihtoehdot)

98,90 €
Veroton: 79,76 €
-
+
Staresso
Kokonaisarvostelu: 4.8 (96%)

17 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Staresso

Uusin - parannettu 2023 PLUS -versio , tämä päivitys sisältää:

  • suurempi ja tehokkaampi pumppu entistä tehokkaampaan toimintaan,
  • parempi rakenne – lisätty ruostumattomasta teräksestä valmistettuja elementtejä alkuperäisten muovisten sijaan,
  • kahvinkeittimen vahvempi konerakenne - sisäkammio ja kierteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä pidentää merkittävästi kahvinkeittimen käyttöikää ja lisää sen kestävyyttä,
  • alasti Portafilter - parannettu paineistettu versio.
  • uudessa versiossa ei ole suutinta 2 kahvin valmistamiseen.

Staresso Mirage 3. sukupolven kannettava kahvinkeitin valmistaa maukasta espressoa ilman sähkön tarvetta. Yksinkertaisella pumpulla saavutat 15-20 baarin paineen verrattuna tavalliseen espressokeittimeen.

Houkutteleva avaruusaluksen muotoilu taitettavalla jalustalla. Kahvinkeittimessä on erittäin tukeva rakenne , joka mahdollistaa kahvin valmistamisen millä tahansa pinnalla. Sen mukana tulee myös sisäänrakennettu kahvikuppi .

Kahvinkeitin painaa 600 grammaa . Soveltuu kokonsa ansiosta kuljetukseen, mutta myös staattiseksi kahvinkeittimeksi regular kahvinkeittimen tilalle kotona, töissä tai viikonloppuna kotona.


Jos etsit pienikokoista kannettavaa kahvinkeitintä, suosittelemme valitsemaan Wacaco Nanopresson (336g) tai Wacaco-minipresson (360g)

Työpaine on käsissäsi valitsemasi pumppauksen voimakkuuden ansiosta.

Kahvinkeitin Staresso Mirage on valmistettu kestävästä muovista ja se ei sisällä BPA:ta . Ruostumattomasta teräksestä valmistettu portasuodatin. Sisäänrakennettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvikuppi.

Mitat : 11 x 9 x 27 cm, paino : 600 g, vesitilavuus : 180 ml,   max . kahvin tilavuus : 18-22 g, maksimipaine : 15-20 bar. Väri: musta . Kahvi : jauhettu Nespresso kapselia.

Portafilterin halkaisija: 53 mm. Voit painaa kahvin sisään Portafilter 53 mm tamperin avulla, jonka löydät tarjouksestamme täältä .

Pakattu laatikkoon, mukana käyttöohje.

Tästä voi olla hyötyä:

Staresso Discovery D-6 -kahvimylly

Jos haluat nauttia todella tuoreesta ja maukkaasta kahvista, suosittelemme jauhamaan kahvin juuri ennen sen valmistamista. Se sopii täydellisesti sarjaasi Staresso. Voit ostaa hiomakoneen täältä.

Rock2More maidonvaahdotin

Staresso-kahvinkeittimillä voit vaahdottaa maitoa suoraan männällä, mutta maidonvaahdottimella Rock2More voit tehdä pehmeämmän maitovaahdon ja se soveltuu myös muiden juomien valmistukseen. Osta vaahdotin täältä.

Staresso Mirage set:


Kirjoita arvostelu

Arvostelu