4Barista Käsin kahvinpaahdin
Valtuutettu myyjä
Wacaco, Cafelat, Flair ja paljon muuta
Erikoisjälleenmyyjä
tuki ennen ja jälkeen oston
EU:n toimitus
toimitus kaikkiin EU-maihin
Tavarat EU:n varastossa
lähetämme omasta varastostamme

4Barista Käsin kahvinpaahdin

61,90 €
Veroton: 49,92 €
Ei ole enää käytettävissä

Kokonaisarvostelu: 0 (0%)

0 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: ECO capsules
Uusi versio
Kuvaus

Tee todella tuoretta kahvia. Tällä manuaalisella kahvipaahtimella voit paahtaa tuoretta kahvia milloin tahansa.

Paahtaminen tällä paahtimella kestää noin 25 minuuttia ja siihen mahtuu kerralla jopa 200 g kahvia .

Pidätkö katkerasta kahvista? Paista pidempään. Pidätkö happamasta kahvista? Paista lyhyempi. Kokeile paahtoaikoja löytääksesi uusia kahvin makuja . Ajan myötä löydät itsellesi parhaiten sopivan paistoreseptin.

Kahvin paahtaminen kotona voi myös säästää paljon rahaa . Voit ostaa 1 kg vihreää kahvia jopa 7 eurolla.

Voit myös paahtaa manteleita ja pienempiä pähkinöitä tällä paahtimella.

Kahvinpaahtimo toimii nestemäisellä alkoholikeittimellä , joka ei savuta palaessaan. Parannettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu integroidulla potkurilla varmistaa tasaisen paahtamisen . Kolmionmuotoisen verkon ansiosta et huolehdi kahvin roiskumisesta, sillä reiät ovat riittävän suuria tehokkaaseen paahtamiseen.

Paahdetun kahvin enimmäismäärä: 200 - 250 g, voit paahtaa pienemmän annoksen.

Materiaali : ruostumaton teräs, puukahva.

Pakkauksen paino : 942g. Paahtimen mitat kahvan kanssa (leveys x korkeus x syvyys): 210 mm x 230 mm x 150 mm.

Paahdin toimitetaan purettuna ja sen mukana tulee englanninkielinen käyttöohje.

Kahvin paahtaminen:

1. Kokoa paahdin kuvan osoittamalla tavalla.

2. Täytä poltin alkoholilla ja sytytä sydän . Ole varovainen, sillä tämä edellyttää työskentelyä avotulen kanssa!

3. Lisää paahtimorumpuun noin 100 g vihreää kahvia , minkä merkkistä haluat.

4. Pyöritä paahtimen rumpua tasaisesti paahtamisen aikana. Noin 15 minuutin kuluttua papujen ulkokerrokset alkavat erottua ja kahvi muuttuu kellertäväksi.

5. Noin 25 minuutin kuluttua kahvi on "keskipaahdettua", seuraavan 5 minuutin paahtamisen jälkeen kahvi on "tummapaahdettu". Paistoajat ovat likimääräisiä. Mitä tummempi kahvi, sitä vähemmän hapan ja kitkerämpi se on.

6. Kun paahto on valmis, aseta kahvi uunipellille tai vastaavalle ja anna jäähtyä .

Arvostelut (0)
0/5
0 arvostelua
0
0
0
0
0
Kirjoita arvostelu
Nimesi
Arviosi

Arvostelu

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Asiakkaidemme arvostelut
Trustpilot reviews
Reviews 36 • Excellent
4.8
more reviews