4Barista Käsin kahvinpaahdin
Merkki: | ECO capsules |
Merkki: | ECO capsules |
Tee todella tuoretta kahvia. Tällä manuaalisella kahvipaahtimella voit paahtaa tuoretta kahvia milloin tahansa.
Paahtaminen tällä paahtimella kestää noin 25 minuuttia ja siihen mahtuu kerralla jopa 200 g kahvia .
Pidätkö katkerasta kahvista? Paista pidempään. Pidätkö happamasta kahvista? Paista lyhyempi. Kokeile paahtoaikoja löytääksesi uusia kahvin makuja . Ajan myötä löydät itsellesi parhaiten sopivan paistoreseptin.
Kahvin paahtaminen kotona voi myös säästää paljon rahaa . Voit ostaa 1 kg vihreää kahvia jopa 7 eurolla.
Voit myös paahtaa manteleita ja pienempiä pähkinöitä tällä paahtimella.
Kahvinpaahtimo toimii nestemäisellä alkoholikeittimellä , joka ei savuta palaessaan. Parannettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu integroidulla potkurilla varmistaa tasaisen paahtamisen . Kolmionmuotoisen verkon ansiosta et huolehdi kahvin roiskumisesta, sillä reiät ovat riittävän suuria tehokkaaseen paahtamiseen.
Paahdetun kahvin enimmäismäärä: 200 - 250 g, voit paahtaa pienemmän annoksen.
Materiaali : ruostumaton teräs, puukahva.
Pakkauksen paino : 942g. Paahtimen mitat kahvan kanssa (leveys x korkeus x syvyys): 210 mm x 230 mm x 150 mm.
Paahdin toimitetaan purettuna ja sen mukana tulee englanninkielinen käyttöohje.
1. Kokoa paahdin kuvan osoittamalla tavalla.
2. Täytä poltin alkoholilla ja sytytä sydän . Ole varovainen, sillä tämä edellyttää työskentelyä avotulen kanssa!
3. Lisää paahtimorumpuun noin 100 g vihreää kahvia , minkä merkkistä haluat.
4. Pyöritä paahtimen rumpua tasaisesti paahtamisen aikana. Noin 15 minuutin kuluttua papujen ulkokerrokset alkavat erottua ja kahvi muuttuu kellertäväksi.
5. Noin 25 minuutin kuluttua kahvi on "keskipaahdettua", seuraavan 5 minuutin paahtamisen jälkeen kahvi on "tummapaahdettu". Paistoajat ovat likimääräisiä. Mitä tummempi kahvi, sitä vähemmän hapan ja kitkerämpi se on.
6. Kun paahto on valmis, aseta kahvi uunipellille tai vastaavalle ja anna jäähtyä .