Kahvinpaahdin – keramiikkaa
Merkki: | ECO capsules |
Merkki: | ECO capsules |
Tee todella tuoretta kahvia . Tällä keraamisella manuaalisella kahvipaahtimella voit paahtaa tuoretta kahvia milloin tahansa, juuri haluamallasi tavalla.
Kahvin paahtaminen tällä paahtimella kestää noin 13 minuuttia ja voit käyttää jopa 30-50 g kahvia kerralla.
Pidätkö katkerasta kahvista? Paista pidempään . Pidätkö happammasta kahvista? Paista lyhyempi. Kokeile paahtoaikoja löytääksesi uusia kahvin makuja . Ajan myötä löydät itsellesi parhaiten sopivan paistoreseptin.
Kahvin paahtaminen kotona voi myös säästää paljon rahaa . 1 kg raakakahvia maksaa alle 7€.
Paahdetun kahvin tilavuus : 30-50g. Materiaali : keramiikka. Paahtimen paino : 475. Yhden paahtimen pituus: 27 cm.
1. Valmista noin 30–50 g vihreää kahvia , minkä merkkistä haluat.
2. Esilämmitä paahtouunia noin 1 - 2 minuuttia. Suosittelemme pitämään kahvasta kiinni keittiöhansikkaalla.
3. Aseta kahvipavut esilämmitettyyn paahtimeen ja paahda pyörivin liikkein lämmönlähteen päällä.
4. Noin 2 minuutin kuluttua kahvi alkaa vaihtaa väriä. Noin 8 minuutin kuluttua kahvi muuttuu keltaiseksi ja kuulet halkeilevia ääniä. Koko paahtoprosessi kestää noin 13 minuuttia . Varo polttamasta kahvia. Mitä tummempi kahvi, sitä vähemmän hapan ja katkerampi se on.
5. Kun paahto on valmis, poista kahvi kahvassa olevan reiän kautta ja aseta se esimerkiksi uunipellille, jossa se jäähtyy riittävästi.