Mikä kapselikahvinkeitin on paras?

Joskus kysyt meiltä mielipidettämme siitä, mikä kapselikahvinkeitin on paras uudelleentäytettävien ekokapseleidemme käyttöön. Dolce Gusto? Nespresso? Cafissimo? Tai jotain muuta?

Ensinnäkin se on budjettikysymys. Kapselikahvinkeittimiä voi ostaa supermarketeista jo 30 eurolla (alennuksessa). Voit ostaa myös merkkikapselikahvinkeittimen (esim. Miele) 1500 euroon asti.

Mielestämme Dolce Gusto - , Tassimo - ja Cafissimo - järjestelmät ovat erittäin edullisia .

Keski- ja korkea hintaluokka koostuu Nespresso- kahvinkeittimistä tai vähemmän yleisistä merkeistä, kuten Illy.

Vinkkimme: Nespresso

Tässä on 3 tämän ratkaisun etua: kapseloinen kavovar nespresso

1. Ratkaisumme, jossa käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettua Sealpod -kapselia, jossa on tarttuvat alumiini- (tai paperi-) korkit, simuloi alkuperäistä kapselia 99 % ajasta. Tällä järjestelmällä voit täydellisesti jäljitellä kertakäyttökapselia.

Vahingoittaako kapseli kahvinkeittimen veitsiä? Ei, se ei vahingoita koneen veitsiä, koska kapseli on hieman alkuperäistä lyhyempi. Siksi, kun suljet kapselin kahvinkeittimessä, veitset eivät "pure" siihen.

Tarjoamme myös Barista kit, joka sisältää 10 ruostumattomasta teräksestä valmistettua kapselia ja täyttöaseman, jotta voit täyttää kapselit etukäteen.

Lisää täältä.

2. Toinen Nespresso-kahvinkeittimen etu on, että siinä on maidon höyrystin (joissakin korkealaatuisissa malleissa), aivan kuten vipukahvinkeittimessä. Tämä eliminoi tarpeen käyttää kuivattua maitoa kapselissa.

3. Ratkaisumme on helppokäyttöinen. Täytä vain kapseli, laita kansi päälle ja aseta se kahvinkeittimeen. Käytä tavalliseen tapaan.

Mikä on Nespresso kapselin saatavuus?

Nespresso-järjestelmä on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja se oli kaikkien aikojen ensimmäinen kapselijärjestelmä. Tämän seurauksena markkinoilla on useita ei-alkuperäisiä kertakäyttökapseleita.

Jotkut kahvinpaahtajat jopa valmistavat itse Nespresso uudelleenkäytettävää kapselia.

Kuitenkin toisin kuin järjestelmät, kuten Dolce Gusto, Cafissimo tai Tassimo, alkuperäisiä tai vaihtoehtoisia Nespresso-kapseleita ei yleensä ole saatavana supermarketeista. Nespresso kapselia löytyy todennäköisemmin verkkokaupoista.

Dolce Gusto

Meillä on kaksi ratkaisua Dolce Gustolle . Muoviset ECO-kapselit (oma tuotemerkkimme) ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu SEALPOD-kapseli, jossa on uudelleenkäytettävä silikonikorkki. kapsulovy kavovar dolce gusto

Molempia voidaan käyttää samalla tavalla kuin alkuperäistä, samalla tuloksella . Verrattuna järjestelmään Nespresso, niiden käyttö vaatii kuitenkin hieman enemmän taitoa. Kapseli on asetettava tarkasti niin, että koneen neula lävistää sen sille varattuun reikään.

Mikä on Dolce Gusto kapselin saatavuus?

Viime aikoina ei-alkuperäisiä kertakäyttökapseleita on alettu ilmestyä hypermarketeihin alkuperäisiä kapseleita halvemmalla.

Alkuperäisiä kapseleita on yleensä saatavana hypermarketeista.

Cafissimo / Tchibo kapseli kavovar cafissimo

Järjestelmän Cafissimo nimi on yleensä myös Caffitaly, K-fee tai Versimo .

Cafissimolle tarjoamme myös uudelleenkäytettävän ruostumattomasta teräksestä valmistetun SEALPOD-kapselin, jossa on silikonikorkki. Kapselia on helpompi käyttää kuin Dolce Gusto-kapselia, koska sitä ei tarvitse asettaa paikalleen.

Kapseli ei kuitenkaan ole yhteensopiva suhteellisen yleisen Cafissimo Pure -kahvinkeittimen kanssa.

Mikä on Cafissimo kapselin saatavuus?

Kertakäyttöisten kapseleiden saatavuus hintaan Cafissimo on hieman pienempi kuin Dolce Guston, mutta niitä pitäisi olla saatavilla hypermarketeissa.

Tällä hetkellä myös ei-alkuperäisiä kertakäyttökapseleita, joita on enemmän saatavilla verkkokaupoista.

Tassimo kapselin kavovar tassimo

Tassimo- järjestelmä on myös suhteellisen yleinen. Valitettavasti emme vielä tarjoa uudelleentäytettäviä ekologisia kapseleita tähän järjestelmään.

Laadun ja hinnan suhteen Tassimo-järjestelmä on hyvin samanlainen kuin järjestelmät Dolce Gusto tai Cafissimo. Kertakäyttöisiä kapseleita on saatavilla supermarketeista. Kertakäyttöisiä kapseleita ei ole vielä saatavilla.

Joten jos ostat Tassimo-järjestelmän, sinun on ostettava alkuperäiset kertakäyttökapselit.

Johtopäätös

Jos etsit halvinta alle 50 € kapselikeitintä , valitsemme Dolce Guston . Saatavilla on useita erilaisia uudelleentäytettäviä kapseleita, samoin kuin ei-alkuperäisiä.

Jos etsit kapselikahvinkeitintä keskihintaisessa noin 100 € hintaluokassa , valitsisimme Nespresson .

Artikkelissa mainitut tuotteet