SEALPOD Paperikannet malleille Nespresso ® - 100 kpl

  • SEALPOD Paperikannet malleille Nespresso ® - 100 kpl
9,90 €
Veroton: 7,98 €
Varastossa
toimitus päällä 24.7. (Toimitusvaihtoehdot)
3 tai enemmän 8,90 €

9,90 €
Veroton: 7,98 €
-
+
SEALPOD
Kokonaisarvostelu: 5 (100%)

2 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: SEALPOD

Vaihtopaperisuodattimet teen ja suklaan valmistamiseen Nespresso®-kahvinkeittimissä. Ihanteellinen uudelleentäytettäville SEALPOD-kapselille Nespresso ® -kahvinkeittimille. Osta uudelleen täytettävä kapseli täältä.

Paperiset suodatinkannet sopivat teen ja jauhemaisten juomien valmistukseen, kahvin valmistukseen kannattaa käyttää tahmeita alumiinikansia - niitä käytettäessä kahvilla on parempi crema, osta alumiinikannet täältä .

Nämä tahmeat kannet ovat biohajoavia , mikä tarkoittaa, että ne voivat hajota kompostissa. Jos etsit 100 % ekologista ratkaisua kahvin valmistukseen, etkä välitä vähemmästä cremasta, tämä tuote ylittää odotuksesi.

Sarja : 100 tarttuvaa paperikantta.

Mikä Sealpod on?

SEALPOD kapselilla voit luoda omia korkealaatuisia kapseleita Dolce Gusto® -kahvinkeittimille, jotka on valmistettu ekologisesti puhtaista materiaaleista.

SEALPOD kapselilla valmistetulla kahvilla on intensiivinen maku ja täyteläinen crema, ja suosittelemme sitä lämpimästi.

NajTrade sro ei omista tällä sivustolla lueteltuja tavaramerkkejä. Dolce Gusto® ja Nespresso® ovat Societé des Produits:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nestlé SA Tassimo® on Kraft Foodsin rekisteröity tavaramerkki. Tällä sivustolla yllämainittuihin tavaramerkkeihin liittyvät tuotteet eivät ole edellä mainittujen yritysten alkuperäisiä tuotteita. 

Kirjoita arvostelu

Arvostelu