Kannettava rocket stove Ecotree - puuhella

36,90 €
Veroton: 29,76 €
Varastossa
toimitus päällä 23.7. (Toimitusvaihtoehdot)

36,90 €
Veroton: 29,76 €
-
+
Kokonaisarvostelu: 4.7 (94%)

6 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: ecotree

Ecotree -taitettava rakettiuuni on itse asiassa modifioitu puuhakkuri. rocket stove-version etuna on savupiipun muoto, joka mahdollistaa tehokkaamman puunpolton ja hieman paremman kypsennyksen kuin Classic-muodolla.

Lisäksi tässä puuhakkurissa on myös leveä pohja vielä parempaa vakautta varten ja leveä ritilä yläosassa, joten voit sijoittaa mukavasti esim. halkaisijaltaan 25 cm:n tavallisen teekannun.

Mukana tulee myös puunsyöttölaite, jotta voit polttaa pidempiä puukappaleita työntämällä niitä sisään asteittain. rocket stove on valmistettu 1,3 mm paksusta ruostumattomasta teräksestä ja kestää jopa 10 kg:n kuorman.

Pakkaus sisältää myös kätevän nylonkotelon , joten sinun ei tarvitse huolehtia likaisesta repusta, kun kannat sitä.

Tämä puulämmitteinen takka on erittäin tehokas polttoaineen suhteen . Muutama oksa riittää lämmittämään kupillisen vettä, ei tarvita suurta tulta lämmittämään yhtä kupillista vettä. Takka voidaan sytyttää myös suunnitellun paloalueen ulkopuolella (tietysti palamattomalle pinnalle), esim. työpaikalla, rannalla, sora-, betoni- ja vastaaville pinnoille.

Materiaali : ruostumaton teräs. Paino : 790g, korkeus : 23,6cm, pohja : 15x15cm, grilli : 18,7x18,7cm, levyn paksuus : 1,3mm. Mukana käyttöohjeet.

Puulämmitteisen rakettiuunin edut:

  • Korkea polttoainetehokkuus "piippuefektin" ansiosta
  • Leveä grilli, maksimikuorma jopa 10 kg
  • Metallilevyn paksuus: 1,3 mm
  • Vakaa pohja
  • Helppo kantaa
  • Mukana suojakotelo

Ecotree set:


Kirjoita arvostelu

Arvostelu