Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

82,90 €
Veroton: 66,85 €
Varastossa
toimitus päällä 31.7. (Toimitusvaihtoehdot)

82,90 €
Veroton: 66,85 €
-
+
Flair Espresso
Kokonaisarvostelu: 0 (0%)

0 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Flair Espresso

Lisäkeitinpäiden avulla voit valmistaa espressoa espresson jälkeen. Jauhat kahvisi, täytät ja tiivistät portafilterit peräkkäin ja otat useita otoksia puhdistamatta välillä.

second shot plus - Standard Brew Head, sisältää Bottomless 2-in-1, joka on vakiona jokaisessa Flair Signature-sarjassa ja toimii kaikkien marraskuun 2017 jälkeen myytyjen Flair Classic -mallien kanssa. Bottomless 2-in-1 1 Portafilter on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Jokaisen ylimääräisen haudutuspään mukana tulee:

  • Sylinteri silikoniholkilla
  • Pohjaton 2-in-1 Portafilter juoksuputkella
  • Mäntä
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu dispersioverkko

VAATII marraskuun 2017 jälkeen ostettujen Flairien yhteensopivuutta. Tarkista kuvasta, mikä Portafilter-pohja sinulla on. Jos ostit ensimmäisen sukupolven Signature PRO:n, tämä lisävaruste on yhteensopiva VAIN sovitinrenkaan kanssa, joka myydään erikseen.

**Jos olet PRO tai PRO 2, tämä keitinpää vaatii Tamper:n ja suppilon sopimaan vakiokokoiseen keitinpäähän (40 mm), koska Flow-Control Portafilter:n halkaisija on pienempi kuin PRO. haudutuspää. Suppilo ja Tamper (joko ruostumaton teräs tai osa annostelukuppia) löytyvät millä tahansa NEO-, Classic- tai Signature-lisävarustesivullamme.

Kirjoita arvostelu

Arvostelu