Flair second shot plus (flow control portafilter) - standard brew head

82,90 €
Veroton: 66,85 €
Varastossa
toimitus päällä 19.7. (Toimitusvaihtoehdot)

82,90 €
Veroton: 66,85 €
-
+
Flair Espresso
Kokonaisarvostelu: 0 (0%)

0 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Flair Espresso

Ylimääräisen keitinpään avulla voit valmistaa espressoa espresson jälkeen ilman, että sinun tarvitsee puhdistaa sitä ensin. Jauhat kahvisi, täytät ja tamputat portasuodattimet peräkkäin ja otat useita otoksia peräkkäin.

second shot plus – Flow-Control 2 Portafilter on vakiopäivitys kaikille NEO:n omistajille, jotka haluavat valmistaa enemmän otoksia nopeammin. Jokaisen second shot plus-sarjan mukana tulee:

  • Sylinteri silikoniholkilla
  • Flow-Control 2 Portafilter
  • Mäntä
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu dispersioverkko

* VAATII marraskuun 2017 jälkeen ostettujen Flairien yhteensopivuuden. Katso kuva tarkistaaksesi, mikä Portafilter-tukikohta sinulla on. Jos ostit ensimmäisen sukupolven Signature PRO:n, tämä lisävaruste on yhteensopiva VAIN erikseen myytävän sovitinrenkaan kanssa.

**Jos olet PRO tai PRO 2 käyttäjä, tämä keitinpää vaatii Tamper ja suppilon, joka sopii vakiokokoiseen keitinpäähän (40 mm), koska Flow-Control Portafilter:n halkaisija on pienempi kuin keitinpääsi PRO. Löydät suppilon ja Tamper:n (joko ruostumatonta terästä tai osa annostelukuppia) millä tahansa NEO-, Classic- tai Signature-lisävarustesivullamme.

Kirjoita arvostelu

Arvostelu