Superkop Valkoinen

+ lahja: PremiumLine Neulanjakaja (WDT-työkalu)
Ilmainen toimitus
Myynti
+ Lahja
819,90 €
719,00 €
Veroton: 579,84 €
Varastossa
toimitus päällä 23.7. (Toimitusvaihtoehdot)

819,90 €
719,00 €
Veroton: 579,84 €
-
+
Kokonaisarvostelu: 0 (0%)

0 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Superkop

Superkop on mekaaninen, ei-sähköinen kahvinkeitin, joka on suunniteltu niille, jotka arvostavat laatua ja perinteisiä kahvin valmistusmenetelmiä. Sen yksinkertainen muotoilu tekee siitä ihanteellisen jokapäiväiseen käyttöön. Ennen kaikkea se takaa täydellisen poiston.

Kahvinkeittimessä Superkop on innovatiivinen ja moderni muotoilu ja tyylikäs ulkoasu, ja se sopii tiskille tai seinälle. Kahvinkeittimen rakenne yhdistää jauhemaalatun alumiinin vankan ulkopinnan sisäisiin teräskomponentteihin (portafilter ja suodatin).

Täytä vain kuumalla vedellä, lisää vastajauhettu kahvi ja paina vipua. Polykarbonaattivesisäiliöön mahtuu jopa 60 ml vettä. Puinen alusta varmistaa vakauden kaikilla työtasoilla. Seinäkiinnikkeen avulla voit kiinnittää kahvinkeittimen seinälle (seinäteline tarvitaan).

Superkop-kahvinkeitin on suunniteltu pitkäikäisyyttä silmällä pitäen, ja se on älykkäästi suunniteltu varmistamaan, että jokainen komponentti suorittaa tehtävänsä. Kaikki komponentit on optimoitu ja käyttäjä voi tarvittaessa huoltaa ne . Tämä kuvastaa perustajien näkemystä kestävästä kahvinkeittimestä, jolla on pitkä käyttöikä ja kestävyys.

Se käyttää 1:40 -vipumekanismia , joka kehittää painetta kuuden vivun sarjan kautta. Kaksinkertaisen espresson (tai kahden kupillisen yksittäisespressoa) valmistukseen valmistaja suosittelee käyttämään 18 g jauhettua kahvia, 60 ml vettä, joka on lämmitetty 95 °C:seen ja uuttoaikaa 25-30 sekuntia.

Kahvinkeittimen Superkop edut:

  • Helppokäyttöinen - hallitset täysin valmistusprosessin kaikkia osa-alueita papujen jauhamisesta veden lisäämiseen, joten voit valmistaa kahvisi juuri sellaisena kuin haluat.
  • Laadukkaat materiaalit - valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Suunniteltu kestämään vuosia.
  • Voit käyttää sitä vapaasti seisovana tai seinään asennettuna.
  • Tyylikäs muotoilu saatavilla useissa eri väreissä.

Tekniset tiedot:

  • Pakkauksen koko : 40 x 40 x 21 cm. Paino: 10 kg.
  • Jalustaversio : L: 31 cm S: 28 cm K: 47 cm kahva alaspäin | 71 cm kahva ylhäällä
  • Seinälle asennettava versio : L: 23 cm P: 23 cm K: 47 cm kahva alaspäin | 71cm kahva ylhäällä

Mukana: Superkop-kahvinkeitin puisella telineellä, vesikuppi ja portafilter.

Kirjoita arvostelu

Arvostelu