Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

56,90 €
Veroton: 45,89 €
Varastossa
toimitus päällä 23.7. (Toimitusvaihtoehdot)

56,90 €
Veroton: 45,89 €
-
+
Staresso
Kokonaisarvostelu: 0 (0%)

0 arvostelua      Kirjoita arvostelu

Merkki: Staresso

Oletpa sitten kahvinkeittimen asiantuntija tai vasta aloittamassa matkaasi käsin haudutukseen, Staresso Pour over coffee kettle on loistava lisä kahvilaitteisiisi. Sen huolellinen suunnittelu ja ylivoimainen toiminnallisuus lupaavat nautinnollisen ja tyydyttävän panimokokemuksen joka kerta.

Staresso Kaada päälle kahvinkeittimen edut

  • Tarkkuuskaatoputki: Staresso-vedenkeittimessä on tarkka kaatoputki, joka on suunniteltu tasaiseen ja kontrolloituun kaatoon. Tämä varmistaa tasaisen juoman, joka vangitsee täyden valikoiman kahvin makuja jokaisella kaatokerralla.
  • Ergonominen kahva: Tässä vedenkeittimessä on ergonominen kahva, joka tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen, mikä tekee kaatamisesta vaivatonta ja nautinnollista.
  • Ensiluokkaiset materiaalit: Tämä vedenkeitin on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä kestävyyden ja tyylikkään, modernin ulkonäön takaamiseksi. Mattapinta ei vain lisää ripauksen eleganssia, vaan varmistaa myös pitkäkestoisen suorituskyvyn.
  • 550 ml:n tilavuus vesitasomerkinnällä: Vedenkeittimen 550 ml:n kapasiteetti on täydellinen useiden kahvikuppien keittämiseen. Kätevä vesitason merkki varmistaa tarkat mittaukset, mikä tekee täydellisen kupin valmistamisesta helppoa joka kerta.
  • Sisäänrakennettu lämpömittari : Kannen sisäänrakennetun lämpömittarin avulla voit seurata esilämmitetyn veden lämpötilaa ja varmistaa, että se pysyy ihanteellisessa haudutuslämpötilassa.
  • Helppo puhdistaa : Helppo puhdistaa leveän suurakenteen ansiosta.

Suunniteltu esilämmitetylle vedelle. Tämä vedenkeitin on erityisesti suunniteltu käytettäväksi esilämmitetyn veden kanssa. Älä lämmitä vedenkeitintä (sähköllä tai keittotasolla). Lämpömittari ja pinnoite on suojattava. Lämpömittarin kellotaulua ei saa pestä. Lämpötila-alue: 0-100 ℃ (poikkeama 1-2 ℃) 0-212 ℉ (poikkeama 2-4 ℉).

Kirjoita arvostelu

Arvostelu