- 1
- 2
Jos kahvinjuonti on suosikkirituaalisi ja nautit uusien makujen löytämisestä, vaihtoehtoiset kahvinvalmistusmenetelmät voivat tarjota miellyttävän vaihtelun. Näillä menetelmillä koet ainutlaatuisia makuja ja hienovaraisia aromeja, jotka usein katoavat perinteistä espressokonetta käytettäessä.
Suosittuja vaihtoehtoisia kahvinkeittotekniikoita ovat French presso , V60 , AeroPress , Chemex , kylmäuutettu kahvi , sifoni , turkkilainen kahvi (džezva) ja moka . Näihin menetelmiin kuuluu hidas ja tarkka kahvinkeitto halutun intensiteetin ja luonteen saavuttamiseksi.
Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia välineitä vaihtoehtoiseen kahvinvalmistukseen, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille baristoille – manuaalisista suodatinsuppiloista premium-luokan pressopannussa ja tyylikkäisiin mokkapannuihin.